Over Soccer Insight Agency

Bij SIA richten wij ons op het begeleiden van jonge topsporters bij de start en tijdens hun professionele carrière.

Met elke speler die zich bij ons aansluit wordt continue gesproken over het mogelijke verloop van zijn of haar carrière.

Een plan op maat begint met een gerichte analyse, waarna de doelstellingen en het verwachtingspatroon van de speler worden besproken.

Uit ervaring weten wij dat er veel op de jonge sporters afkomt. Daarbij wordt er veel van hen geeist. Binnen de mogelijkheden van de speler zorgen wij dan ook voor voetbaltechnische begeleiding, mentale begeleiding, carrièreplanning en contractbemiddeling bij de huidige of bij een nieuwe club. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de sporters zich alleen hoeven te richten op hun sportieve prestaties. 

Iedere speler heeft zijn eigen aanspreekpunt binnen het team van SIA om de individuele ontwikkeling zo nauw mogelijk te kunnen monitoren. Zo zijn we steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken en kunnen waar nodig adequaat anticiperen.

Maak kennis met ons team

Wat zeggen anderen over Soccer Insight Agency

Soccer Insight heeft een zeer persoonlijke benadering. Altijd bereikbaar en beschikbaar voor wat dan ook.Verstand van de begeleiding van jonge voetballers en weet wat er op ze af komt.

Met deze begeleiding wordt het beste in de spelers naar boven gehaald.

Soccer Insight is eerlijk en scherp met haar voetbal inzicht naar de speler toe, niet pamperen maar meegeven wat nog verbetert kan worden.

Moeder Marcus Steffen

Claudine Raemakers

Soccer insight staat voor persoonlijke begeleiding, helpen je hier bij o.a door middel van Personal training. SIA helpt je om alles uit je carrière te halen en hebben het beste met je voor. SIA is altijd positief kritisch en bezig om je beter te willen maken.

Ze zijn erg betrokken en staan altijd voor je klaar. Je kan ze altijd een bericht sturen of mailen voor vragen en hulp.

Ik ben erg blij met Soccer Insight want ze helpen je graag en zetten altijd de belangen van de voetballer voorop.

Rivano Louisa

Ik ben zeer tevreden, jullie helpen me op voetbalgebied en op mentaal gebied en met dat extra trainen merk ik dat ik steeds sterker, fitter word en er heel veel van leer.

Buiten dat om is Michael als mens heel chill en ja ik kan heel goed met hem omgaan. We hebben een hele goeie band.

Blnd Hassan

Want to Join The Soccer Insight Family?

Neem contact op….