TEAM

Michael Overbeek Bloem

Michael Overbeek Bloem

Eigenaar/Intermediair

Michael Overbeek Bloem heeft zelf op een hoog niveau gevoetbald in Nederland. Daarna is hij als semiprof in Duitsland gaan voetballen. Michael heeft door vele blessures uiteindelijk niet de overstap naar het prof voetballen kunnen maken en zijn voetbalcarrière helaas voortijdig moeten beëindigen.

Na zijn voetballoopbaan is Michael een carrière begonnen in pedagogiek. Zijn jarenlange ervaring binnen dit vakgebied sluit perfect aan in het begeleiden van jonge topsporters, die tijdens hun loopbaan regelmatig naast vele ups, ook met downs worden geconfronteerd. Dit kan veel stress en onzekerheid met zich mee brengen.

Michael combineert zijn topsport ervaring met zijn kennis voor pedagogiek om spelers hier op een professionele manier op voor te bereiden en leert hen hoe hier mee om te gaan. Persoonlijke aandacht is hierbij de ‘key factor.’

Naast Michael zijn ervaring als voetballer en pedagoog, is hij sociaal, betrokken, creatief en innovatief.

Jeremy Overbeek Bloem

Jeremy Overbeek Bloem

Scout SIA

Jeremy Overbeek Bloem is een oud-profvoetballer van onder meer De Graafschap, Vitesse Arnhem en Ajax Cape Town.

Jeremy heeft tijdens zijn profcarrière veel meegemaakt en weet als geen ander wat spelers tijdens dit proces te wachten staat. Jeremy is hierdoor perfect in staat jonge spelers te begeleiden in het begin van hun loopbaan en helpt hun in het maken van de juiste keuzes.

Jeremy zijn ervaring als profvoetballer, vakkennis en passie voor voetbal maakt hem competent en representatief.

Delano Hasselbaink

Delano Hasselbaink

SIA Scout/Player Agent/Coordinator

Delano en voetbal gaan heel goed samen. Delano speelde vanaf de C1 (O13 / O14) naar A1 (O17 / O19) bij De Graafschap. Door zijn ervaring en kennis weet Delano wat er op jonge leeftijd van spelers wordt verwacht. Mede hierdoor kan Delano zich volledig inleven en de spelers de juiste informatie, tips en motivatie geven. Delano kent ook de andere kant van het voetballeven.

Door zijn onderrug te breken weet hij als geen ander hoe om te gaan met fysieke tegenslagen. Omdat hij niet de juiste begeleiding ontving, kon Delano zichzelf niet langer optimaal motiveren om aan deze tegenslag een positief vervolg te geven. Delano heeft daarom niet alleen competenties om talent te herkennen, maar is ook in staat om jonge atleten mentaal te coachen op mentaal vlak.

Delano is ook een SIA-coördinator en naast het scouten van talent organiseert en coördineert hij scoutingwedstrijden.
Toptalenten uit lagere divisies vermengd met de talenten van verschillende professionele clubs zullen hier aanwezig zijn.
Op deze manier biedt SIA deze spelers de mogelijkheid om zich op een goed niveau te tonen onder het toeziend oog van verschillende uitgenodigde scouts.

Arjen Groen

Arjen Groen

Personal Trainer

Arjen is vanaf 1992 actief in de Budosport Karate, waarin hij sinds 1998 de zwarte band en sinds 2005 de 2de dan heeft behaald.
Op het Open NK toernooi heeft Arjen 2x de tweede plaats behaald en op het NK 2x de derde plaats.
Vanaf 2002 is Arjen Kickboksen erbij gaan doen (C-klasse partijen).
Zijn knowhow heeft Arjen vooral te danken aan zijn jaren als integrale beroepstrainer binnen de politie academie. Daarnaast heeft Arjen een vracht aan ervaring als sport instructeur waarmee hij verschillende clinics verzorgd,
zoals Karate, Bokszaktrainingen, Kickboxing, Personal Trainingen, Weerbaarheidstrainingen, Bootcamp Trainingen, Teambuilding, Klim- & Buitensport activiteiten.
Arjen heeft hiermee een belangrijke rol binnen de fysiek mentale begeleiding van onze spelers.
Harrie Jaliens

Harrie Jaliens

SIA Scout

Harrie is een echte voetballiefhebber en komt uit een heuse voetbalfamilie. Zijn broer speelde bij voornamelijk Vitesse Arnhem en ook Go Ahead Eagles Deventer. Harrie heeft zelf ook een rijk voetbalverleden bij AGOVV Apeldoorn evenals NEC Nijmegen. Door vele blessures kon Harrie niet meer op zijn oude niveau terug komen. Na deze periodes heeft Harrie nog bij verschillende Hoofdklassers gespeeld. Door het bekleden van zijn functie als scout kan Harrie gepassioneerd bezig zijn met zijn grote passie en dat is talenten ontdekken.

Cathalijn Steenstra

Cathalijn Steenstra

SIA Studieplanner

Cathalijn is onderwijzeres van beroep en heeft daardoor vanzelfsprekend affiniteit met jongeren. Cathalijn heeft tevens jaren ervaring in het werken met moeilijk opvoedbare jongeren binnen het onderwijs. Door haar open houding, uitstraling en betrokkenheid is Cathalijn in staat om makkelijk contact te maken.
Cathalijn is gestructureerd, heeft snel inzicht bij knelpunten rondom een studieplanning en kan daardoor goed anticiperen op het meedenken in het vormgeven aan een gepaste planning voor de betreffende voetballer.
Ilhan Westerveld

Ilhan Westerveld

SIA Frans vertaler

Ilhan is geboren in Nederland maar heeft vanaf zijn jonge jaren in Frankrijk gewoond. Ilhan heeft zelf op een prof niveau gebasketbald en weet daarom wat er in de topsport gevraagd wordt.
Naast zijn werkzaamheden als vrijetijds docent, ondersteund Ilhan SIA binnen Franstalige communicatie.

Liora Overbeek Bloem

SIA Spaans vertaler

Liora komt uit een echte voetbalfamilie. Haar vader, ooms en neven hebben allen op professioneel niveau gevoetbald. Voetbal is daarom geen onbekend terrein voor haar.
Door jaren in Spanje gewoond te hebben, is Liora de Spaanse taal machtig geworden. Liora ondersteund SIA op Spaanstalig gebied.

Wat zeggen anderen over Soccer Insight Agency

Soccer Insight heeft een zeer persoonlijke benadering. Altijd bereikbaar en beschikbaar voor wat dan ook.Verstand van de begeleiding van jonge voetballers en weet wat er op ze af komt.

Met deze begeleiding wordt het beste in de spelers naar boven gehaald.

Soccer Insight is eerlijk en scherp met haar voetbal inzicht naar de speler toe, niet pamperen maar meegeven wat nog verbetert kan worden.

Moeder Marcus Steffen

Claudine Raemakers

Soccer insight staat voor persoonlijke begeleiding, helpen je hier bij o.a door middel van Personal training.
SIA helpt je om alles uit je carrière te halen en hebben het beste met je voor. 
SIA is altijd positief kritisch en bezig om je beter te willen maken.

Ze zijn erg betrokken en staan altijd voor je klaar.
Je kan ze altijd een bericht sturen of mailen voor vragen en hulp.

Ik ben erg blij met Soccer Insight want ze helpen je graag en zetten altijd de belangen van de voetballer voorop.

Rivano Louisa

Ik ben zeer tevreden, jullie helpen me op voetbalgebied en op mentaal gebied en met dat extra trainen merk ik dat ik steeds sterker, fitter word en er heel veel van leer.

Buiten dat om is Michael als mens heel chill en ja ik kan heel goed met hem omgaan. We hebben een hele goeie band.

Blnd Hassan

Want to Join The Soccer Insight Family?

Neem contact met ons op en ……